Коротко про автора

Цей блог Українця та буковинця Михайла Павлюка, який ділиться своїми думками про суспільно-політичні події в Україні та Буковині, а також роздумами на особисті (приватні) теми.

Кандидат політичних наук, викладач кафедри міжнародних відносин Факультету історії, політології та міжнародних відносин Чернівецького національного університету. Євроатлантист. Активіст. Оптиміст.

пʼятницю, 9 жовтня 2015 р.

Урочистості з нагоди відзначення 75-річного ювілею бібліотеки та Всеукраїнського дня бібліотек

28 вересня в бібліотеці відбулись урочистості з нагоди відзначення 75-річного ювілею бібліотеки та Всеукраїнського дня бібліотек.
В цей святковий день бібліотеку прийшли привітати представники регіональної влади, партнери та друзі бібліотеки. Теплі слова на адресу бібліотеки прозвучали з уст заступника голови Чернівецької обласної ради Курка Ярослава Степановича, заступника керівника апарату обласної державної адміністрації Шкурідіна Олександра Миколайовича, мера міста Каспрука Олексія Павловича, заступника начальника, начальника відділу культурно-освітніх установ, мистецтв та кіно управління культури Шарагової Тетяни Михайлівни, заступника голови правління профспілки Первозванської Флоріди Олександрівни.
Бібліотеку в цей день привітали постійні користувачі, друзі та партнери: голова обласної організації національної спілки письменників України Довгий Василь Манолієвич, депутат обласної ради Павлюк Михайло Вікторович, голова Чернівецького обласного об’єднання Всеукраїнського товариства «Просвіта» ім. Т. Г. Шевченка Остап Савчук, голова обласного відділення Українського Фонду культури Діаковська Валентина Костянтинівна та ін.
Наше свято розділили з нами колеги-бібліотекарі: з наукової бібліотеки Чернівецького національного університету, бібліотеки медичного університету, обласної бібліотеки для дітей, директори районних ЦБС; партнери з учбово-методичного центру культури Буковини, краєзнавчого музею, літературно-меморіального музею Ольги Кобилянської, обласного музично-драматичного театру ім. О. Кобилянської .
Щирі слова на адресу бібліотеки прозвучали від журналіста, літератора, краєзнавця та одного з найактивніших користувачів бібліотеки Юхима Семеновича Гусара.
На завершення урочистостей виконуюча обов’язки директора М. М. Довгань подякувала всім, хто прийшов розділити радість свята, за їх теплі щирі слова.
В рамках проведення урочистостей відбулось нагородження бібліотечних працівників почесними грамотами Міністерства культури України, Чернівецької обласної ради, міської ради та управління культури Чернівецької ОДА.

http://www.library.cv.ua/?p=4978

Немає коментарів:

Дописати коментар