Коротко про автора

Цей блог Українця та буковинця Михайла Павлюка, який ділиться своїми думками про суспільно-політичні події в Україні та Буковині, а також роздумами на особисті (приватні) теми.

Кандидат політичних наук, викладач кафедри міжнародних відносин Факультету історії, політології та міжнародних відносин Чернівецького національного університету. Євроатлантист. Активіст. Оптиміст.

пʼятниця, 3 квітня 2015 р.

Буковинські депутати не хочуть поіменного голосування - Павлюк

За відповідну пропозицію на сесії проголосували лише 49 осіб

Тільки 49 депутатів Чернівецькоі облради підтримують ідею поіменного голосування. Натомість потрібно більше 53. Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив депутат Павлюк.

"Сьогодні на сесіі озвучив пропозиціі комісііі з правових питань. Пропонував це на комісіі ще місяць назад. ЗМІ, НГО інші зацікавлені неодноразово про це говорили. Найцікавіше, що унормувати це депутати поки не хочуть, а з голосу, коли комусь потрібно, бравадно пропонують. Відкритість та доступність результатів голосування Ради на постійній основі - умова децентралізаціі та успішних реформ. Як же ж важко вичавити совок та кулуарність?", - пише М. Павлюк.

За його словами, питання про поіменне голосування у черговий раз перенесли на наступну сесію.

http://www.promin.cv.ua/news/2015/04/02/12617

Немає коментарів:

Дописати коментар