Коротко про автора

Цей блог Українця та буковинця Михайла Павлюка, який ділиться своїми думками про суспільно-політичні події в Україні та Буковині, а також роздумами на особисті (приватні) теми.

Кандидат політичних наук, викладач кафедри міжнародних відносин Факультету історії, політології та міжнародних відносин Чернівецького національного університету. Євроатлантист. Активіст. Оптиміст.

неділю, 12 квітня 2015 р.

Великодня толока!


Біля пам'ятника героям Буковинського куреня у Чернівцях посадили калину та самшит (ФОТО)

Біля пам'ятника героям Буковинського куреня у Чернівцях 11 квітня 2015 р. посадили калину та самшит.
У сквері на розі вулиць М.Садовського та Руської у Чернівцях, біля пам'ятника героям Буковинського куреня, провели акцію з благоустрою та висадки саджанців дерев.

Близько 30 активістів менш ніж за годину посадили 11 кущів калини та понад 50 кущів самшиту, а також прибрали територію скверу. За словами координатора акції, депутата Чернівецької обласної ради Михайла Павлюка, акцію планували провести ще кілька днів тому, однак тоді на заваді стали погодні умови. Сьогодні ж сонячна та суха погода сприяли активістам у їхній роботі.

Саджанці надало Чернівецьке обласне управління лісового та мисливського господарства. Благородну справу ініціювали представники товариства “Український Народний Дім у Чернівцях”, долучилися працівники Чернівецького обласного управління лісового та мисливського господарства та актив Чернівецької територіальної організації Партії “Блок Петра Порошенка ”Солідарність”.
http://www.0372.ua/news/795597

Немає коментарів:

Дописати коментар