Коротко про автора

Цей блог Українця та буковинця Михайла Павлюка, який ділиться своїми думками про суспільно-політичні події в Україні та Буковині, а також роздумами на особисті (приватні) теми.

Кандидат політичних наук, викладач кафедри міжнародних відносин Факультету історії, політології та міжнародних відносин Чернівецького національного університету. Євроатлантист. Активіст. Оптиміст.

четвер, 20 серпня 2015 р.

З метою вирішення проблемних питань представників територіальної громади Чернівців


Депутати обласної ради на 33-й сесії підтримали запит свого колеги Михайла Павлюка щодо ситуації, в якій опинилися мешканці будинку по вул.Головній,248 обласного центру. Як зазначається у депутатському запиті, даний будинок був знятий з балансу ДП «Чернівецький облавтодор» без проведення з мешканцями роз’яснювальної роботи. Їхню стурбованість викликає й те, що наразі будинок не переданий на баланс Чернівецькій міській раді чи іншій установі, що унеможливлює отримання різного роду довідок, необхідних для вирішення життєво важливих потреб. Депутат обласної ради звернувся з вимогою провести службову перевірку на підприємстві, за результатами якої вирішити питання щодо відповідальності службових осіб згідно з чинним законодавством. Запит скеровано для розгляду директору ДП «Чернівецький облавтодор».
http://oblrada.cv.ua/news/48454/

Немає коментарів:

Дописати коментар