Коротко про автора

Цей блог Українця та буковинця Михайла Павлюка, який ділиться своїми думками про суспільно-політичні події в Україні та Буковині, а також роздумами на особисті (приватні) теми.

Кандидат політичних наук, викладач кафедри міжнародних відносин Факультету історії, політології та міжнародних відносин Чернівецького національного університету. Євроатлантист. Активіст. Оптиміст.

середу, 14 жовтня 2015 р.

У ІІ міжнародному молодіжному форумі країн Вишеграду взяли участь представники нашого університету

19 листопада 2015 р. у місті Клуж-Напока (Румунія) розпочала роботу ІІ конференція країн Вишеградської четвірки та сусідніх держав. Серед учасників заходу – представники молодіжних організацій та політичних партій країн Центрально-Східної Європи. Мета заходу – обговорити ключові сьогоднішні виклики для об’єднаної Європи, налагодити співпрацю між молодіжними організаціями у контексті поглиблення європейської інтеграції та взяти участь у дискусіях з провідними експертами з Румунії та Угорщини.
Участь у конференції взяли асистент кафедри міжнародних відносин, кандидат політичних наук Михайло Павлюк та начальник відділу з інформаційної діяльності Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, кандидат політичних наук Вікторія Гатрич.
“Європейська інтеграція України – це не тільки процес на папері, видимий для чиновників. Це має бути жива співпраця між окремими людьми, організаціями і партіями. Тільки працюючи тісно із нашими партнерами із ЄС, беручи участь у роботі їхніх організацій і залучаючи їх до наших проектів, ми зможемо побудувати справжню Європу у себе. І особливо важливо залучати до цього процесу активну українську молодь” – переконаний Михайло Павлюк.
“Для нас ця конференція – це можливість послухати, які теми і проблеми є важливими для молодих політиків та активістів у сусідніх країнах”, – розповідає Вікторія Гатрич. “Це також можливість нагадати про складні часи, які переживає Україна на шляху європейської інтеграції, зокрема чергове загострення на Сході України. І безумовно, це нагода здобути контакти й побудувати подальшу співпрацю із сусідніми країнами, що особливо важливо для громади прикордонної Чернівецької області”.
http://www.chnu.cv.ua/index.php?page=ua/news&data[5012][id]=5210






Немає коментарів:

Дописати коментар