Коротко про автора

Цей блог Українця та буковинця Михайла Павлюка, який ділиться своїми думками про суспільно-політичні події в Україні та Буковині, а також роздумами на особисті (приватні) теми.

Кандидат політичних наук, викладач кафедри міжнародних відносин Факультету історії, політології та міжнародних відносин Чернівецького національного університету. Євроатлантист. Активіст. Оптиміст.

понеділок, 30 листопада 2015 р.

Відбувся XII обласний конкурс юних читців

24 листопада до дня народження письменника Михайла Івасюка в Обласній бібліотеці для дітей спільно з Меморіальним музеєм Володимира Івасюка відбувся XII обласний конкурс юних читців. Традиційно конкурс проводиться у 2-х номінаціях: вірші Михайла Івасюка зі збірки-посвяти «Елегії для сина» та вірші-посвяти Володимирові Івасюку.
Під час підрахування балів (конкурсантів оцінювали за 10-бальною системою) учасники та глядачі мали змогу ознайомитися із виставкою «Батько і син», яку підготували працівники бібліотеки та перегорнути сторінки із життя Михайла та Володимира Івасюків.
Цьогорічний конкурс відбувся за участю 33 учасників, наймолодшим з яких був першокласник Гіршвельд Сергій, учень 1-го класу Вашківецької ЗОШ Вижницького р-ну. Читали емоційно, виразно та під оплески глядачів.
Заворожив усіх членів журі та глядачів Орлецький Степан, учень 7-го класу Недільної школи Храму Преподобної Параскеви Сербської, який зайняв I місце у номінації «Вірш-посвята Володимиру Івасюку». II місце виборола Дарій Тетяна, учениця 11 класу (с. Банилів-Підгірний Сторожинецького р-ну), а III місце — Струц Ніколь, учениця 7-Б класу ЗОШ №11.
А в номінації «Вірші Михайла Івасюка зі збірки “Елегії для сина”» I місце виборола Манескул Наталія, учениця 7 класу (с. Михальча Сторожинецького р-ну), II місце посіла Бампа Лоредана, учениця 8 класу (с. Петрашівка Герцаївського р-ну), III місце — Ткачук Дарина, учениця 7 класу (с. Михальча Сторожинецького р-ну).
Не образили нікого, всі отримали подарунки від Меморіального музею Володимира Івасюка, Обласної бібліотеки для дітей, Михайла Павлюка та видавничого дому «Букрек».
Мороз Наталія,
головний зберігач фондів Меморіального музею Володимира Івасюка

http://www.ivasyuk.org.ua/news.php?lang=uk

Немає коментарів:

Дописати коментар